© 2014 - 2023, KonkurranseGuide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Konkurranseguide.no - Vinn premier på nett
MØBLER HJEMMET DITT FOR 45.000 KR!
MØBLER HJEMMET DITT FOR 45.000 KR!
Forny hjemmet ditt for 45.000 kr! Få det akkuratt som du vil ha det! Skynd deg og delta i undersøkelsen vår, så er du med i konkurransen!

>> Klikk her for sjansen til å vinne!

Konkurranse Guide
Vinn et valgfritt hotellophold
Annonse
Følg oss på facebook
MØBLER HJEMMET DITT FOR 45.000 KR! DELTA OG VINN
Er du lei av de gamle, slitte møblene i hjemmet ditt, eller synes du bare det er på tide med noe nytt? Kanskje har dere ikke råd til designersofa eller nye møbler på kjøkken og bad? Da bør du melde deg på denne interiørkonkurransen, som gir deg muligheten til å vinne møbler for hele 45 000 kroner!

Alt du behøver å gjøre for å delta, er å svare på noen enkle spørsmål i en spørreundersøkelse. Det tar kun noen få minutter, og vår erfaring med slike konkurranser er at vinnersjansen er langt større enn i typiske "Facebook-konkurranser", ettersom flere ikke orker å delta når de må løfte en finger.

Med andre ord kan du sette av noen få minutter til å kanskje vinne møbler for 45 000 kroner, en premie vi tror de fleste nordmenn vil sette pris på. Pengene kan du disponere slik du vil, noe som betyr at både kjøkken, kjellerstue, soverom og ikke minst hovedstuen kan få seg en liten oppfriskning.

Trekningen av pengene skjer den 06. august 2014 - så her gjelder det å kjappe seg med påmeldingen! Blir du den heldige vinneren av de 45 000 kronene, så vil du få de utbetalt kort tid etter trekningen (i midten av august). Lykke til!

Praktisk info:
  • Konkurransen slutter den 6. august kl 24
  • Vinneren mottar pengene i midten av august

*Denne konkurransen er avsluttet!
MØBLER HJEMMET DITT FOR 45.000 KR
Kontakt oss
Om oss
Gratis vareprøver
Konkurranse Guide