© 2014 - 2023, KonkurranseGuide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Konkurranseguide.no - Artikkel
Konkurranse Guide
Vinn et valgfritt hotellophold
Annonse
Følg oss på facebook
Fjern rotet du ikke bruker – få et fantastisk ryddig kjøkken
Kjøkkenet er hjertet i mange hjem, og da også den naturlige møteplassen for familien – uansett om det er snakk om å spise dagens middag eller bare gjøre lekser eller drive med hobbyer. På godt og vondt betyr det også at kjøkkenet fort fylles opp med alle mulige små og store dingser.

Hvis kjøkkenet ditt begynner å få litt vel mange år på nakken, kan det være på tide å vurdere ny kjøkkeninnredning.

Det har skjedd mye utvikling når det gjelder smarte kjøkkenløsninger, bare ta en titt på hva AUBO kjøkken har å tilby. Det kan dessuten være smart å hente inspirasjon fra kvalitetsleverandører som AUBO kjøkken når du bare vil friske opp ditt eksisterende kjøkken.

Vær streng når du rydder, og gi alle ting et fast sted
Det samler seg raskt en mengde gamle ting i skuffer og skap på kjøkkenet, men når brukte du egentlig sist den gamle stekepannen som ligger lengst bak i den nederste skuffen?

Det er mange som vegrer seg for å kaste ting, men det er helt greit å levere ting til gjenvinning. Da får den gamle kasserollen eller glassene nytt liv.

Det er dessuten mye enklere å gi alt et fast sted når det begynner å bli mer ledig plass i kjøkkenskapene. Det betyr dessuten at kjøkkenutstyr som har blitt stående på benkene i lang tid kan ryddes inn og skjules i skap.

Daglig rydding gjør det enklere å beholde oversikten
Det er kanskje nødvendig med et skikkelig skippertak for å få kontroll over kjøkkenet igjen, men med gode rutiner er det enkelt å holde det ryddig videre.

Det kan for eksempel være lurt å gi barna hver sin kurv til penner og andre ting som benyttes til leksearbeid. Når du fordeler ansvaret etableres det raskt gode vaner, og hele familien bidrar til et fantastisk ryddig kjøkken
Kontakt oss
Om oss
Gratis vareprøver
Konkurranse Guide
Få et fantastisk ryddig kjøkken