© 2014 - 2023, KonkurranseGuide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Konkurranseguide.no - om oss
Konkurranse Guide
Følg oss på facebook
OM KONKURRANSEGUIDE.NO
Vår høyeste prioritet her på konkurranseguide.no er å finne de beste konkurrasene for deg, og vi har alle verktøyene du trenger for at du skal kunne nyte konkurranser på nett. Vi gir deg oppdaterte konkurranser, nyheter og de beste rådene og tipsene bragt til deg via artikler og nyheter fra vårt team av konkurranse-eksperter.

Konkurransene som blir lagt til på vår konkurranse guide blir vurdert før de legges til på vår nettside! Konkurransene blir sortert i ulike konkurranse kategorier.

Rangeringen av konkurransene er subjektiv og det gjøres oppmerksom på at vi kan ha en affiliate-avtale eller fått betaling for å legge til  konkurransene i oversikten på vår nettside.
Om oss
Via våre konkurranser kan du vinne dyre premier i mange forskjellige kategorier. Blant de mest populære kategoriene, så ser vi at det stadig dukker opp nye konkurranser som lodder ut elektronikkpremier som iPhone-telefoner, eller datamaskiner og nettbrett. Reise er også en av de mest populære kategoriene, der vi nesten hver eneste måned sender avsteds noen heldige vinnere på tur til varmere strøk.

For å ha størst sjanse til å vinne noe, anbefaler vi at du melder deg på så mange konkurranser som mulig. I de fleste konkurransene er det tilfeldig om du vinner eller ei, så ved å melde deg på hos mange tilbydere kan du med litt flaks åpne en postkasse full av premier. Lykke til!

Vi jobber hele tiden med å forbedre oss og vi er takknemlige for alle tips og rettelser. Du er selv ansvarlig for å lese alle vilkårene på konkurrasene vi har listet opp, og du er ansvarlig for din egen personlig vurdering av konkurrasene og eventuelle kjøp.

Juridisk navn:
Walle Inter Media AS
Loddefjord veien 26
5171 Loddefjord
Org nr 812251252

Kontakt oss
Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller tilbakemeldinger
Annonse
Vinn et valgfritt hotellophold
Kontakt oss
Om oss
Gratis vareprøver
Konkurranse Guide