© 2014 - 2023, KonkurranseGuide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Konkurranseguide.no - Nytt kjøkken?
Konkurranse Guide
Vinn et valgfritt hotellophold
Annonse
Følg oss på facebook
En jungel av tilbud – husk på kvalitet og service når du kjøper kjøkken
Det finnes en rekke forskjellige kjøkkenleverandører, og det er ikke alltid enkelt å orientere seg i et marked med mange tilbud og kampanjer.

Det er viktig å huske på totalsummen når man sammenligner priser, og dessuten aldri glemme kvalitet og service. Til syvende og sist er et nytt kjøkken en investering som skal vare i mange år.

Vurder mange alternativer
Det er lurt å ikke låse seg til en leverandør tidlig i prosessen, og det er ofte det som er hensikten med tilbud og avslag som kanskje ikke alltid viser det hele bildet. Da kan det være mer fornuftig å vurdere løsningene fra flere kjøkkenleverandører før man begynner å tenke på pris og konkrete detaljer.

Finn inspirasjon til kjøkken her – AUBO er en dansk kvalitetsleverandør, og det er mulig å få mange innspill til hvordan det fremtidige kjøkkenet skal se ut. Det kan faktisk være lurt å begynne jakten på et kjøkken bredt, for å ikke gå glipp av noen alternativer tidlig i prosessen.

Lokale forhandlere er et ekstremt viktig element i de aller fleste situasjoner. Det er selvfølgelig mulig å bestille et kjøkken etter mål fra for eksempel Italia, og la et lokalt snekkerfirma montere det. Samtidig er fallhøyden relativt stor, og du sitter igjen med all koordinering på egen hånd.

De aller fleste vil foretrekke å velge en lokal forhandler som kan hjelpe til med alt fra mål til montering. Det er selvfølgelig mulig å velge forskjellige servicenivåer, men tryggheten som følger med et lokalt kontaktpunkt vil være den samme.


Det kan være fristende å slå til på et tilbud om for eksempel avslag på hvitevarer, men husk på totalsummen – ikke bare her og nå, men også over tid. Det er kanskje spesielt denne langsiktige verdien av god service og kvalitet som det er lett å undervurdere hvis man fristes til å ta raske beslutninger.
Kontakt oss
Om oss
Gratis vareprøver
Konkurranse Guide