© 2014 - 2023, KonkurranseGuide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Konkurranseguide.no - Artikkel
Konkurranse Guide
Vinn et valgfritt hotellophold
Annonse
Følg oss på facebook
Det er rimelig å komme i gang med trening
Økonomi trenger heldigvis ikke være en faktor når det gjelder trening. Det er selvfølgelig mulig å bruke tusenvis av kroner på både medlemskap på treningssenter, dyre pulsklokker og kompliserte treningssystemer og dietter.

Likevel kommer du også langt med noen få hundrelapper når det gjelder funksjonell trening.

Kjøp enkelt utstyr som kan brukes til mange ting
Det enkle er ofte det beste når det gjelder treningsutstyr. Det er mulig å utføre en mengde øvelser med kompakt og rimelig treningsutstyr – for eksempel manualer, et balansebrett og treningsstrikker.

Denne typen utstyr har mange fordeler:

  • De er rimelige. Manualer, en kettlebell, balansebrett og strikker kan gi en kompakt trening. Dessuten er de svært robuste, og har svært lang levetid.

  • De er fleksible. Manualer kan benyttes til en mengde forskjellige styrkeøvelser. Et balansebrett kan også brukes på mange måter. Olympiatoppen tipser for eksempel om at man kan utføre balanseøvelser med øynene lukket, for å fjerne kroppens mulighet til å kompensere med synsinntrykk.

  • De får plass i selv den minste leilighet. Det er ikke alle som kan sette av et eget rom til trening, og da er det praktisk at en liten kasse med balansebrett, en treningsmatte, manualer og treningsstrikker får plass hvor som helst.

Bruk naturen som treningssenter – det er gratis
Den norske naturen byr på uendelige treningsmuligheter. Det er selvfølgelig mulig å både løpe, sykle og gå på ski i skogen, men det er også mange som eksperimenterer med å for eksempel bruke tunge trestokker og steiner som motstand i forbindelse med vektøvelser.

Det er egentlig bare kreativiteten som setter grenser, og det naturlige underlaget i skog og mark er dessuten hyggeligere mot både føtter og knær. Du trenger ikke de dyreste joggeskoene for å løpe i skogen, bare pass på at de gir godt grep og dessuten støtter føttene dine slik at du ikke tråkker feil.
Kontakt oss
Om oss
Gratis vareprøver
Konkurranse Guide