© 2014 - 2023, KonkurranseGuide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Konkurranseguide.no - Artikkel
Konkurranse Guide
Vinn et valgfritt hotellophold
Annonse
Følg oss på facebook
Kontakt oss
Om oss
Gratis vareprøver
Konkurranse Guide
Om å kjøpe tepper på nett – enkelt, rimelig og smart
Netthandel er smart, uansett om det dreier seg om å finne de rimeligste reisene, oppdage ny spennende hjemmelekronikk eller om å kjøpe tepper på nett. På nett finner du både det store utvalget og de gunstigste prisene, samtidig som er det er enkelt å sammenligne forskjellige produkter.

Spesialiserte forhandlere med bredt utvalg
Mange møbelbutikker, både fysiske forhandlere og rene nettbutikker, selger tepper. Utvalget deres vil likevel være begrenset sammenlignet med en leverandør som utelukkende fokuserer på tepper.

Nettbutikken til Kilands tepper er et eksempel på hvordan en spesialisert forhandler kan tilby både bredt utvalg, fagkompetanse og ikke minst lave priser.

En spesialforhandler vil dessuten kunne presentere en mer komplett oversikt med tepper som er tilpasset alle rom i boligen, i tillegg til tepper som følger sesonger som jul eller utendørs sommerbruk.

Smarte og prisgunstige materialvalg
Materialer og produksjonsmetoder har mye å si når du skal velge teppe. Det er kanskje prisen som er den mest åpenbare forskjellen mellom de ulike kategoriene, men forskjellige teppetyper har selvfølgelig også helt egne egenskaper.

  • Maskinvevde tepper er som regel rimeligere enn håndvevde. Det er selvfølgelig helt naturlig med tanke på produksjonskostnader. Håndvevde ensfargede tepper trenger samtidig ikke å være svært dyre.

  • Syntetiske materialer, som polypropylen, er vanligvis rimeligere enn for eksempel bomull eller ull. Likevel er det noen naturmaterialer, jute og sisal er to eksempler, som også kan være prisgunstige alternativer.

Det er selvfølgelig viktige å ta med bruksområde, vedlikehold og andre faktorer i regnestykket. Det stilles for eksempel helt forskjellige krav til et teppe i inngangsparti sammenlignet med stue, og i et slikt tilfelle kan faktiske de rimeligere materialene være best egnet.

I andre rom kan et litt dyrere håndvevd teppe i ull være det beste valget med tanke på kostnaden fordelt over teppets levetid. Slike avveininger er mye enklere å gjøre når du handler på nett, og har all informasjon lett tilgjengelig.
Kjøpe tepper på nett