© 2014 - 2023, KonkurranseGuide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Konkurranseguide.no - Artikkel
Konkurranse Guide
Vinn et valgfritt hotellophold
Annonse
Følg oss på facebook
Tips om hvordan du finner riktig oppvaskmaskin
Er du på jakt etter en ny oppvaskmaskin, men vet ikke helt hvilken modell du skal gå for? Eller lurer på hva som er viktig å tenke på når man kjøper en ny oppvaskmaskin?

I denne artikkelen kommer vi med noen tips for å finne oppvaskmaskinen som passer dine behov.

Oppvaskmaskin best i test
Det er mange forskjellige oppvaskmaskiner tilgjengelig i butikkene, men hvilken er best?  Flrst og fremst kan det være lurt å få en oversikt over markedets nåværende beste oppvaskmaskiner.

For eksempel kan du lese brukeranmeldelser for ulike modeller eller finne oppvaskmaskinen som er best i test her

Etter at du har fått en oversikt over de beste oppvaskmaskinene på markedet, kan du begynne å rangere dem etter dine krav. Det er flere ting du må huske på når du skal investere i en ny oppvaskmaskin. Her kommer en oversikt over ulike krav det er viktig å tenke på.

Frittstående eller integrert?
Å bestemme seg for hvordan oppvaskmaskinen skal se ut er en enkel måte å utelukke maskiner på. Det første som er greit å bestemme seg for er om den skal være frittstående eller integrert.

Integrerte oppvaskmaskiner koster litt mer enn frittstående, men det kommer an på hvilket merke det er. Uansett hva du velger, blir oppvasken like ren.

Hvilken størrelse skal oppvaskmaskinen være?
Neste steg er å velge hvor stor oppvaskmaskin du vil ha. Det er hovedsakelig tre forskjellige størrelser; vanlig på 60 cm, liten på 45 cm og benk på 55 cm. Størrelsen på maskinen bestemmer hvor mange kuverter en maskin kan ha plass til.

En oppvaskmaskin i vanlig størrelse har som regel plass til 12 til 14 kuverter. Den mindre utgaven har kapasitet til 9 eller 10 kuverter. I tillegg lager den lille modellen litt mer støy enn en 60 cm-modell.

Hvilken størrelse du bør gå for kommer an på hvor mange personer det er i leiligheten, hvor ofte dere spiser og hvor mye bestikk og tallerken dere bruker.

Hvilken farge ønsker du?
Oppvaskmaskiner kommer i flere farger. De mest normale er enten svart, hvit eller en metallgrå farge. Noen merker selger modeller til samme pris uavhengig av farge, mens andre krever høyere pris for ikke-hvite maskiner.

Støynivået
Et krav som er viktig for mange når man kjøper en ny oppvaskmaskin er støynivået. Mange merker reklamerer derfor hvor stille deres maskiner er. De mest stille oppvaskmaskinene på markedet vasker på 39 desibel.

Dette er veldig lavt, men ikke helt stille. De mest høylytte, derimot, lager en lyd på 56 desibel. Det kan sammenlignes en lavmælt klimaanlegg. En gjennomsnittlig oppvaskmaskin lager en lyd på mellom 42 til 45 desibel.
Kontakt oss
Om oss
Gratis vareprøver
Konkurranse Guide