© 2014 - 2023, KonkurranseGuide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Konkurranseguide.no - Artikkel
Konkurranse Guide
Vinn et valgfritt hotellophold
Annonse
Følg oss på facebook
Kontakt oss
Om oss
Gratis vareprøver
Konkurranse Guide
Smarte tips når du handler billig dobbeltseng på nett
I dag er det mulig å kjøpe alt mellom himmel og jord på nett, og dobbeltsenger er ikke noe unntak. De store møbelforhandlerne tilbyr selvfølgelig senger, men det finnes dessuten spesialforhandlere som utelukkende fokuserer på senger.

Hele utvalget finnes på nett, fra en billig dobbeltseng til kontinentalsenger i toppklassen.

Kontinentalseng – enklere enn du tror
Mange nordmenn sverger til såkalte kontinentalsenger, og det er også slike senger som dominerer i utvalget til spesialforhandlerne. Kontinentalsengen har helt enkelt mange fordeler sammenlignet med en enkel madrass kombinert med sengeramme.

Legg merke til at det finnes mange rimelige kontinentalsenger, du kan altså kjøpe en billig dobbeltseng også i denne kategorien. Samtidig kan det fremstå som litt komplisert med de mange delene i en kontinentalseng, men det er egentlig ikke særlig vanskelig:

  • Alle kontinentalsenger har noen form for fundament eller rammemadrass. Noen har også en justerbar bunn, enten i form av ribbebunn eller en bunn med elektrisk motor.

  • Neste lag er en fjærmadrass, som gir støtte og fasthet til sengen. Denne madrassen har individuelle fjærer, og mange madrasser har dessuten forskjellige soner med ulik fasthet.

  • En overmadrass er det øverste laget, som gir både komfort, ventilasjon og dessuten beskyttelse av madrassen under.

En kontinentalseng er altså i stort bare en seng delt inn i tre deler, og det finnes også alltid ferdige kombinasjoner. Det betyr at du bare trenger å velge et design du liker, kombinert med fasthet og andre egenskaper som er tilpasset deg.

Prioritering av de forskjellige egenskapene
Det kan være smart å sette opp en prioriteringsliste med forskjellige egenskaper og ønsker. Da er det enklere å velge en seng som oppfyller flest mulig av kravene dine, samtidig som den passer inn i budsjettet.

1. Sovekomfort og fasthet er uten tvil viktigst. En pen seng er ikke nødvendigvis god å sove i, og en flott overmadrass kan ikke redde en fjærmadrass som er alt for fast eller myk. Bruk derfor tid på å sette deg inn i hvilken fasthet som bør være riktig for deg.

2. En godt ventilert overmadrass, med pustende materialer, er særlig viktig hvis du svetter mye i løpet av natten. Å transportere vekk fuktighet er en av de viktigste funksjonene til overmadrassen.

3. Velg smart blant tilgjengelige tilbehør og ekstrafunksjoner. En god sengegavl kan være en god investering, og mange velger å kjøpe til en sengegavl som passer til sengen.

Andre funksjoner, som for eksempel elektrisk justering av sengebunnen, kan være gull verdt for noen – men kanskje helt unødvendig for andre.

Bruk tid på å velge seng
Det er mange beslutninger i livet som må avgjøres i løpet av kort tid, men bruk gjerne god tid på innkjøp av seng. Store forhandlere tilbyr personlig rådgiving, det gjelder også når du kjøper seng på nett.

Husk på at du faktisk sover relativt mange timer hvert døgn, så valg av seng har stor betydning for velvære i hverdagen. Det er helt enkelt en god investering å bruke litt ekstra tid på å finne den sengen som passer akkurat deg.
dobbeltseng på nett